traumatiska rum

Mamma tycker att mitt rum these days ser ut som en soptip eller som att jag har blivit drabbad av en kraftig storm i mitt rum. Men problemet har jag kommit fram till (ok det var mamma men men) och det är mina kläder. Jag har 2 stora garderober, jag brukar ha kläder i den ena och annat skit i den andra men var för någon månad tvungen att ta ut alla skitsaker ur den ena och släng ut en del och resten hamnade under min säng och i random hyllor runt om i lägenheten för jag var tvungen att skaffa emr plats åt mina kläder . men nu räcker inte de 2 garderoberna till längre det är därför jag tillfälligt dumpar kläderna på golvet och min nuförtiden osittbara soffa. men imorn ska jag ta ett steg framåt och få ordning på de hela...kanske


image26
Mamma detta är ett gott exempel på att det kunde vart värre, right ( dvs om jag typ hade CS som fritidsintresse)

Juste

Köpte 2 par groteskt snygga pumps  i Barcelona ett par lack svarta och ett par lakröda, för totalt 180 kr alldeles för bra pris!!
Nu måste jag träna på att gå i dom för klackarna är brutala, köpte en riktigt snygg vespa väska också i turkos, ja ni kommer ju inte få se dom iom min kamera (FAN I HELVETE) ska kolla med försäkringen så snabbt som möjligt så jag förhoppningsvis får en ny eller något..

SWEET BARCELONA!

Yes då var man hemma igen efter en händelserik vecka i storstaden Barcelona.
Sjukt underbart ställe, funderar nu på att  plugga min inredningsarkitekt linje där istället för hemma i sverige, här är de så trist...
Hur som höger var på en massa sköna klubbar med all sorts musik, skönast gung var det dock på Apolo med salsa och samba genre. It's Lovely!
Män finns det gott om vart du än befinner dig, hur du än ser ut - bakis, sliten och äcklig i mataffären så får du fortfarande nån på kroken, simpelt liv!
Sen så blev jag ju faktiskt rånad på min digitalkamera mobil o pass och diverse småsaker andra dagen, men det gjorde inte livet surt för mig nej för helvet de var bara å festa vidare, så myket annat kunde man inte göra! Så se upp dom är överallt och smidiga som attan!              

 Vi brudar i BARCA!

barca
Från vänster: Cilla, Jag, Alex, Sara, Daniela, Klefan, Mirri


RSS 2.0