hemmaplan igen..

kom hem från peace and love festivalen igår... skulle ta bussen som gick 08 på morgonen, jag skyndade mig från campingen till busscentralen.. ingen buss förrän kl 10.. jag köpte en tågbiljett och hoppade på tåget... intog en plats i restaurang vagnen och somnade på matbordet.. sen var det dirren till jobbet kl 14 - 17... efter slapp jobb så åkte jag hem tog en dusch käkade lite och återhämtade mig...

Jag o alexander skulle hitta på något så jag skickade iväg ett mess....
han o adrian skulle hem til adrian och chilla, så jag hakade på ut till saltsjöbaden.. vi spelade lite basket käkade pizza och kikade på matchen... senare in på natten smög vi ut och tog cyklarna ner till stranden och badade och lyssnade på musik.. de kändes som en riktig sommar film.. som om vi var 3 "bästisar" sen barnsben och hel den biten.. aja kul var de iaf!  sen hällde vi i oss en shot av indisk cashewäppel sprit.... smakade skit, så vi tog shotten i badrumet utifall någon skulle få för sig att lägga en puke.





Dear amigos, snart drar jag på expedition Cuba Libre

jag ska i december bege mig mot den syd amerikanska kontinenten också kallad latino land och carib! kollade in en resa som har rutten sthlm - mexico city - panama city - costa rica - havanna.. hem

dom biljetterna fungerar i ett år och är ombokningsbara för dryga 300:-  och därimellan tänkte jag knippsa av alla resterande länder i syd amerika, plus surfa i 1-2 månader och bygga hus åt fattiga !


snart bokas den!

midsommarnatten

midsommar seglade förbi, vi myste o åt picknick vid tyresö slott o grillade.. det var riktigt fint väder  o allmänt najs :)

jag skulle ta en tuur upp i skogen för att kissa, jag valde ut ett träd som såg lovande ut tills jag kommer i sidled o ser en man stå och sätta på en brud upp mot trädet.. jag blev först lite avskräckt, men när jag gick därifrån kom jag på att de vore  kul o filma men nää jag lät bli.. man måste ta hänsyn till de som ibland inte kan hålla händerna i styr ..

sen blev de festligheter hos rita och tove  de var ritkigt kul, tappade hela min röst och gjorde nog ett Xxx antal konstiga läten i försök att låta som en beatbox..

min kamera...

är fortfarande på vift uppe i sundsvall hos killarna jag åkte hem från hultan med, råkade förlägga kameran i bilen, jag är grym på att dumpa av mina saker hemma hos andra elelr glömma bort dom.. snackade med olle i måndags å han skulle posta kameran så fort som möjligt, trevlig prick de där :)

nu måste jag ringa bossen och berätta den goda nyheten att jag drar till peace and love och dessvärre inte kan jobba på birger jarlsgatan på tors, hon som verkligen hade styrt så jag fick jobba där istället för skärholmen.. darn.. jag styr de..

kepp on lökin' on your outside sofa..



Kleerup ft Titiyo - longing for lullabies

ännu en festival

YEEES vi ska till peace and love festivalen :D

Manu Chao prioritet nr ett!


mannen i mina drömmar

Lycka!

snackade nyss med Curtis, mannen från canada som jag träffade i Mexico när jag var 17, han har köpt mark i mexico och ska bygga hus där, min drömmar går i uppfyllelse! vi skulle träffas i costa rica när jag gör min sydamerikanska trip, men har inte snackat med killen på flera månader!nu ska jag glida till honom i december och surfa, Fan vad jag saknat honom... är det en perosn jag känt sjukt mycket gemensamhet med efter ett dygn så är det Curtis, han surfar han 'lskar att resa han är spontan han är fett mysig och framför allt heet!

jag ska nog gifta mig i vinter.. godnatt amigos!


de coolaste på länge

fick höra några ljuva ord den här veckan..

Igår kom  det fram en kille till mig i kön till tunnelbanan...

Han -  ursäkta, men vilken energi du utstrålar, otroligt!
Jag - hehe, öhm shit tack, alltid kul o höra !
Han, nä men vekrligen, häftigt, och sen väldigt udda klädval, men jävligt coolt!
jag - haha tack eller vad man öhm aa


udda klädval... är det bra?

väl på jobbet kommer det in en farbror som säkert bastat 70 sträcket...

farbror - ursäkta är det här lagerhaus?
jag - jajamensan, du har kommit rätt.
farbror - jag tyckte väl de för dom där borta sa att stockholms fagraste tjejer jobbar här, de var bara de jag ville säga, ha det bra vännen!

även om mannen aldrig hade gått att hänga i granen så måste jag erkänna att de värmde lite:)

då var man hemma igen

kom hem från hultan i söndags på kvällskvisten... märkte att det hade blivit torka på inlägg här så tänkte släng in en resume' av senaste livstiden..

jagtog studenten, de var det roligaste man gjort på sjukligt lång tid!! flaket skulle jag kunna åka om och om och om igen!
förövrigt as skön natt, som slutade sent på bussen hem från södersidan..

jagvar på hultsfred nu nyligen, jävligt softträffade en massa gammalt folk och även nytt folk...
träffade också random mannnen som var hot, som inte är random men goes under random som undercover namn... han jag var på svartfest med i högdalen.. jag träffade honom iaf på backstagen på hultan de var soft vi hängde lite jag var snusk full.. träffade honom även  av slumpen i tanto igår också, vi stöter på varandra ofta nuförtiden..de måste vara nån menning med det hela, right..?

kom nyligen hem fårn en promenix på söder med alexanderhade inte träffat den homien på ettbratag så de var najs, gled en runda på montelius...

mitt rum är ett helvete och min pollen är en bitch!, skulle gänra laddat lite bilder fårn hultan men glömde min kamera i bilen hos männen jag åkte hem med, men han skickar den på posten så den är på g :)



RSS 2.0