Fack

Jag har fortf inte klippt mig som jag sagt att jag ska göra hur länge som helst men nu jäklar ska jag klippa mig innan höstlovet och antagligen ändra nyansen en annning också

Denna weekend

Den var skön, det började med lite spel o lekar hos alex på dagen, sen så vankades det klassfestligheter :D
Som blev riktigt lyckat , en o annan hemlighet avslöjades, Erika blev vald till snyggast lärare, det dansades vilt, Axel var superfull, Det hånglades vilt inom könen höhö.
ett stort tack till Daniel som fixade lokal - thumps up!

I lördags så blev de en chillig dag, jag o alex var trötta o bakis så vi bara geld hos fia, där kikade vi på en massa filmer från Järvsö 07- de var bra kul de :)
Sen kollade vi på massa gamla biilder från nian sen blev det filmkväll och resten av brudhögen kom över för att se på Dogma som btw dom flesta hade set och den var väl inte så jäkla rolig, men ibland fick dom till de!

Igår var jag hemma och fixade med mina album, håller på att sätta in alla bilder från när jag o mamma har rest runt om i världen, sen gick jag ut o mötte Fia. Vi tog en hyfsat lång promenix vid årstafältet, sen berättade jag för henne om Skatecampet i Malmö och hon blev riktigt tagg så nu ska vi dit, i hopp om att det finns platser kvar!!

Nu ska jag snart springa iväg o ha Balett lektion i 1 och ½ timme o jag är förkyld men kör ändå fan kommer bli trött som attan men what the fuck ;)



ballt men kallt

Idag gick jag trots min förkylning till skolan, dagen var trist och jag fick typ feberattack under en meditation på religions lektionen... ja vår lärarare försöker få oss att förstå de olika religionernao verkligen kunna ästta oss in, riktigt bra lärare är hon!

  sen har inte min dag varit så innehållsrik



återkommer snart med färgchock, aa vet exakt hur jag ska framföra den

så fort jag får tag i dom nya supra skorna i gold så kommer det definitivt en guld outfit också!

Måndagen

Idag var jag sjuk, jag har som sagt fått en cold sen i helgen som har övergått till hosta, oh jag var med o världens förjävligaste röv hosta förra året som höll i sig i drygt 4 månader o de villl jag inte råka ut för igen, så jag valde o stanna hemma, rätt skönt men uttråkande, så jag fördröjde min tid med att titta på pirates of the caribbean tre men såg aldrig de sista 30 min för den andra cd:n funkade inte men de gjorde mig inte så besviken, filmen var inte så mycket å ha iaf... efter lite föda-intag så kollade jag på Transformers  vilken också var en rätt kass film men aa va gör man inte en sjuk dag, har inte kollat på så mycket som 2 filmer på en dag på ja du ja vet inte hur länge, lite frustrerande är det när filmerna inte väcker något större intresse.

Sen har jag sovit väldigt väldigt väldigt länge o snart tänkte jag sova igen, tänkte nämligen ta mig till skolan imorn, sen måste jag kolla lokalen vi ska ha vår studentskiva i också iom att jag håller i hela de där "jippot"


Naaj sovdax?.....

ciao ♥

aaah najs

kikat på lite nya pjucks känner för ett par  sköna sneakers  först ville jag ha vita men nu har jag hittat the golden ones!
image12

Dom nya Supra skytops part ||

Har velat ha en klocka o hittade nu en av de coolaste av coola dessvärre rätt dyr måste jag tillägga

image13

Lördagen..

På lördagen var det dags att klippa mig som jag sagt att jag ska göra i nån månad men Lisa som skulle fixa min frilla var grovt bakis så de får återigen vänta  :)  Sen var de dags för mig att rulla över till Uppsala där min kära syster bor, hon o hennes polare skulle ha inflyttningsfest  o iom att dom hade flyttat till en sjukligt stor villa så blev de en riktigt jäkla fet fest, o golvet gungade lika bra som på min o fias fest, bra skit de där.
 Temat var huvudbonader, o fan vilka fantasifulla prickar det finns, jag själv hade glömt temat oh fick göra en ful hatt i tidingpapper som trots den dåliga kvaliten gick från person till person hela kvällen!

Själv raggade jag till mig en ölhjälm av en riktigt söt kille, tyvärr så var ölen slut men ja söt som han var gick han o hämtade påfyllning, sen dansade jag o minsyrra o några andra på matbordet  och jag fick för första gången i hela mitt liv crowdsurfa över dansgolvet...Elller det gick inte så bra,  det var 8 st killar o min syrra som skulle ta emot mig resten av den dansande massan insåg sakt att helvet hon tänker hoppa, och som tjej ska man ju för sin egen skull helst falla bakåt annars kan det lätt bli så att nån grabbar tag i titsen, men framåt som jag var körde jag rakt fram. resultatet blev att visst tog dom emot mig men greppet dom fick kanske inte var de bästa  ja  jag sluatde på golvet asgarvandes åt att aa fan vet jag.

Den festen var riktigt lyckad och den gör jag gärna om, om det går och han sötnosen ska jag allt ta o hooka upp med  nästa gång!, jäklar va het han var!

image20

klockan hade kommit att bli runt 4 o jag o syster yster var 2 trötta satar som  slocknade efter hennes oändliga samtal med diverse män.. :P

Himla festlig men förkyld helg

Det skumma med starten  av den här helgen var då i fredags - dagen som skulle bli den första på mitt nya jobb som tyvärr uteblev, jag gled ditt  o träffade chefen som för den delen är jäkligt trevlig, hur som helst så berättade han att dom hade lite hastigt sålt det här cafet/restaurangen men att han också köpt en helt ny o fräsch restaurang i stan där han gärna ville att jag skulle komma o jobba så de blir förseningar i mitt lite arbetsnarkoman liv :P
Men men han ringer mig när dom fått ordning på stället, skulle bli något fancy hak, men jag tänkte lite och efter ett tag så tror jag nog jag dumpar min restaurang karriär och går vidare till klädaffärer iom att det här med restaurangbranschen mer har varit en källa för pengar inget jag vill syssla med i framtiden så jag ska kolla runt lite jobb nu framöver...

 Så iaf fredagen löpte på med att jag begav mig tillbaka till hoodsen i Årsta och satt o hade lite deeptalk med min madre. Sen blev jag lite smått rastlös så jag o My gick tidigare än vad vi skulle ha gjort till Mirri, där sen hela Moush, Linn och My skule samlas :D (Moush=Mirri, Fia, Alexandra, Daniela, sara Cilla, Klefan, Jag själv, Jenny och Lina ) aa de blev förkrök med endast pussys. Runt  cirkus 23 snåret var det dags att ta den sista vinaren för nu var det utgång. Målet var Riddarkällaren som då hade klubben The Ninties, de jävla bra tryck o sköna gamla dänger. Min röst var väck vid 2 och jag visste att den här påbörjade förkylningen skulle sluta illa.


        

Vad sysslar jag med?

Nu är det 3:e inlägget på rad som jag skriver, trots att jag har filosofi inlämning imorn som jag inte har börjat på.. jag får nog ta o skippa o gå dit vi har ändå bara den lektionen sen är den dagen över.

Jag som trodde jag skulle få den skrivningen klar med en klackspark men nej då.


   Förresten solen är på väg bort fårn oss nu så håll om den sista stunden!



image9

Det var dags för en gnutta förändring


Jag älskar att få inreda och göra om det i mitt rum. Egentligen skulle jag ha velat ha ett jättestort hus som jag skulle kunna göra vad jag vill med men nu har jag bara mitt rum på jag vet inte hur många kvadrat.

 Blir det som jag vill så ska jag nog jobba som inredare och designer för möbler när jag blir stor, än så länge för jag öva på mitt eget rum. Hur som höger så kände jag för att möblera mitt rum vilket jag ofta gör men som jag nu inte hade uppdareat mig med på ett tag. Så nu var det hög tid, det började med att jag ville bli av med min soffa som jag ände bara tippade av mina kläder på, visst hade den den funktionen men njaa den var inte värdig att få stanna, så den fick My ist.

Så jag fick en ny soffa som är vit men som jag sydde ett nytt tyg till på sittdynorna som jag tycker är rätt ballt tyg från Ikea. sen flyttade jag om en del. Iom att jag har en väg där jag målat guldmotiv som en krans så har det alltid varit sängens plats men nu blev det ändring !
 
Här har vi för bilderna som för den delen är jävligt kassa precis som förbilder ska vara

sängplats rum2 image2


Och här kommer efterbilderna (klicka på bild för större format)


Allt börjar här...

Idag kändes som en dag att starta en blogg som kommer att innehålla allt från rubb och stubb!
För att först informera lite smått viktiga saker:

1. imorn påbörjar jag mitt nya jobb på Thelins konditori och cafe på odengatan, det ska bli kul och jag ser fram emot det, men lite pirrit är det ändå.

2. Jag är rätt sugen på att slänga ihop ens viktigaste av ägodlear o kasta sig på ett plan till bortom blåsten, till mer exotiska trakter.

3. Jag går på balett 1-2 ggr i veckan med Daniela och det är kul, tyckte det kändes lite trist o lönlöst i början för jag gillar mer dans med rytm oh fart men nu börjar det hända saker! Nästa termin ska jag fortsätta på baletten men också börja på afrikansk dans, om jag har tid...

4. Jag funderar på att köpa en fisk till mitt tomma mini akvarium som jag haft sen jag var runt 11 år, skulle vara skönt med en liten kompis inpå kvällstimmarna :)


Ni får ursäkta att jag är en master på felstavningar ;)

Nog med oviktiga saker!

 Mitt nya jobb :)

image3

RSS 2.0