trevlig kväll

igrå hade jag som absolut roligast när jag färdades från den ena ölhaket till det andra för jag träffade några mysiga män vid bankomat som var trevliga sen gick vi skilda vägar till aolika ölhak... sen skulle jag vidare med alex och gurra till erik den här färd delen var dne roligaste vi skrattade mycket och hade riktigt skoj! spec på sleven, där har man alltid kul, nu på götgatans.. va ett tag sen man var där!vi köpte bananer, snabbmakaroner och toappaper som inflyttningspresent till erik...Erik öppnade inte ens kartongen vi kom med... vi blev lite ledsan i ögonen!1


Sen gick jag alex o markus och åt kebab den var inte så god, alex  kebab smakade kattmat min kebab rulle vara bar fööööör stor!

Här är lite cp bilder

aa lovely

underbart dom satt som handen i handsken, nu vill man ha badsäsong


image154

jahjajaja

Idag var jag ute och strosade på söder med limpus, det var najs, vi tog en fika köpte lite öl och sen åkte vi skilda vägar, Jag köpte 2 riktigt najsa bikinis så nu är man över ett 30 tal bikinis i samlingen... som sagt somliga samlar frimärken eller annat jag samlar bikinis :)

juste jag köpte en trumma i indien som jag tänkte utveckla min musikaliska sida på,  grannarna lär hata mig i lång tid framåt... men sånt får man ta!

på tal om indien..iom att jag inte vill ha tröjan som dom sålde överallt i indien, om dom inte hade på sig den så tänkte jag bara visa vad det är dom marknadsför där nere...här är tröjtryket var det inte den tröjan så var det den gamla vanliga... why drink and drive when you can smoke and fly..

image152

kick-offen

Kvällen innan det bärde iväg till indien så var man på en dag på det gröna kick offen på fellows, det var najs :)
Sån där typisk kärrtorps festlighet men dom brukar ju vara lyckade!
Här är lite pixelluringar från aftonen




image146

på banan igen.. nästan

Yes, då var man tillbaka i svea landet efter en skön resa till Indien, mycket sol, men såg rätt mycket regn också. Indien är ett jävligt häftigt land! dom har mycket av det mesta.. bra som dåligt... väldigt mycket fattigdom.

Jag blev sjuk dom sista dygnen och fick åka till sjukan och fick en del mediciner mot min feber, dom anade att de kunde vara malaria , men nu vet jag att de bara var något virus... aja dom dagarna sög iaf, låg hemma och 2 brödskivor på 3 dagar. Sen skulle man resa sjuk.. suck... fick iaf 3 platser på flyget att sova på!! Väl framme i sthlm kl 05 på tisdag morgon  så skulle man försöka få lite sömn för senare samma kväll hade vi premiär för vår klubb Impuls.
Jag kände mig som ett stycke dött kött den morgonen, men det artade sig rejält till kvällen och klubben blev en över förväntningarna grymt!

Jag orkar faktiskt inte skriva så mycket mer än så för tillfället.. är fortfarande inte helt frisk, men jag jobbar på de :)

bilder är på G

Peace

nytt KÖTT

var på bonden i torsdags o spanade in en het man, var på bonden igår... fredags.. och såg en helt otrloigt het man, vart sugen på att sätta mig o ta en öl, men jag skulle bara hämta mitt bankomatkort som jag glömde.. så besöket blev tyvärr kortvarigt....

Men det börjar frodas riktigt köttbitar runt omkring i krokarna these days! Jag vet inte om jag ändrat min syn på killarna eller om dom bara är ännu hetare!

Aja nog om dom... idag gjord ejag ett riktigt kap, gick till H&m för att köpa basic linnen efter jobbet idag, men hittade två "jackor" också eller tröj/jackor, som kostade 200:-. Jag bestämde mig för att köpa båda + basic linnena, när jag senare satt på tuben hem så tänkte jag på at 357:- för 2 linnen och 2 jackor som kostade 200:- st var lite knasigt.. jag kikade på kvittot och till min förvåning så hade hon glömt att blippa in den ena jackan så den vart gratis... aaah alltid lika skönt med sånna här dagar!


Snart ska jag hem till Adde i Guls klass och dricka en anning, för sen ska vi på Kick off för  "en dag på det gröna" på Fellows!


http://www.endagpadetgrona.se/hem.html

Ha det köttigt!

sjukt

sitter och letar bilder på grafkom lektionen, vi har fått i uppgift att hitta olika bilder som fotats på olika sätt hittat bland massa den här bilden... sjukt transport medel, tänk om festivalbussen hade vart lika najs!


image135

Katia med i

Jag är mysig - Jag var full - Jag blir glad

image134

Dagar som denna förgyller inte... de var en allmänt tråkig dag där behövs bilder som denna, där lycklig-katia symboliserar.. jag var sjukligt trött idag men det är bara för att jag inte har någon dygns rytm och sover nada!
Lite kul var det iof när jag och alex beslagtog en data i  ena datasalen i plugget där ettorna hade lektion för tillfället... Jag snodde åt mig en av de 4 existerande ultra sköna kontorsstolarna och njöööööt... 15 min senare kommer det in några unga män, (dock inte lammkött material) Ena mannen blir sur och börja gapa på sin polare som också han är en lycklig kontorsstols ägare.. att han har snott hans stol men det hade han inte.... nu gick anklagelserna över till en annan ung man som satt i närheten av mig och alex, han får också genomgå påhopp av den aggresiva- stol- lösa mannen..
Jag tänker efter ett tag, fan vad dom skriker kan dom inte bara ge tillbaka stolhelvetet, skitungar!!



.....hoppsan, det är jag som snott den, han fick aldrig tillbaka den!

semester på ingång

nu drar jag till Indien... inte nu men snart, på måndag bär det av mot Kerala.
Här ska det solas, badas upptäckas och ätas gott !




image131 image132 image133

Tid - stop - stanna

Tänk om man kunde få ordning på allt man borde ordna.... alltid är det något som ligger o gnäller på att fixas.
Att bara kunna stoppa allting, styra upp de man ska och sen kunde man göra vad som helst, som när man var liten.. riktigt liten... shit va underskattat det är å va barn....

Jag ser inte framemot att bli riktigt vuxen.. inte gammal för den delen heller, fan va sorgligt att tiden bara glider förbi.. aja vi gör de bästa av situationen

image129

skönt att vi fortfarande leker :)

stop

Nu måste jag sluta köpa kläder innan mitt baknkonto ruineras helt... plus att min garderobs hyllor rasade ihop för 1 min sen...trots att man bellamrat de mest i en tragisk soffhög. Min mamma tycker att jag lever i ett helvete, men  jaa vafan man måste ju prova allt här i livet... eller mycket!


Welome to my crib


..nu ska jag städa

:)

Igår var en riktigt trevlig och underhållande fredag!
Först satt vi på Balthazar och bärsade och sen drog vi oss till Olivia för att festa till det :D
Jag var sådär riktigt skönt full, utan överdrifter, sånna fyllor är så värda! De blev mycket balkonghäng, singstar och även en del african dance!

Påvägen hem slinkte jag och alex som vanligt in på 7 eleven för att köpanån slags föda, de blev en gb-sandwich för min del (Jag äter ofta glass på vinter tid för då smälter inte glassen :) )
Hur som höger så var det en skitpackad finsk framför mig som inte vistse vad han ville ha förrutom en öl men bad henne i kassan slänga ihop något ..på engelska (Öööh yeeessa I wouldeeöö likeeöö sometin, likeöö food)
finskar är verkligen askassa när det kommer till engelska!

Hon slängde ihop lite wok o sa att han absolut inte fick dricka ölen där inne!. men efter 3 min knäckte han ölen, och då var bråket igång... Han blev utslängd men kom tillbaka och då lackade några skåningar och puttade ut honom igen....skåningen kände sig lite coool i efterhand men...

Skåning - Fan va ballt de kändes ändå... men grabbar jag vågar inte gå ut nu han kommer puckla ner mig, ni backar mig va?

Finsken däremot var skitlack o stod o ringde runt till.. jag har ingen anning, sen kom min buss, jag kom hem satte mig mot min förväntan och läste stieg larsson boken kl halv 4 och åt risgrynsgröt med kanel.. fortfarande på kanelen själv :)




Jag & Cillzor
image122


RSS 2.0