good old shit


stressmode är borta

japp då var allt över, inga mer inlämningar!!

de har hänt så mycket senaste veckan så jag orkar inte berätta allt men kör en punktlista

¤ Klubb Impuls var jävligt lyckat, vart på kanelen och lärde mig spela Flingo till 5 på mogonen
¤ Var på Re:publik
¤ Var på En Dag På Det Gröna
¤ Var på olaglig fet fest (svart fest som dom kallar de)i aa misstänkta högdalen med en random man, väldigt het..
¤ Var hos basse o alex o spelade: rita gissa spring... utan springandet

..allt där till får ni fantisera fram!


Idag var jag i vitan o grillade.. det var najs, synd att de blåste annars hade man lätt kunnat sitta kvar en hel del längre....




fredagen i Montelius, Frescati och Svampen

kvällen gjorde en mjuk start på Montelius, med Åkessons rose' vin.. rekommenderat.
Dar vi hookade upp med Oskar, Walter, Bt o Viktor... de va kul o sitta o föra lite med ville o GUrra det kändes precis som i somras vid grönan, som linn sa...

ähh jag går ut på balkongen o solar här kan ja ju inte sitta.. bilder kommer

fyfan

vaknade nyss, gick in i badrummet  och fick syn på ett tidningsutklipp där det stod:


 

ALKOHOL ÄR BEROENDEFRAMKALLANDE


..lappen satt upphängd i spegel kanten, jag kollade mig själv i spegeln och såg en as bakis Katia, svart runt ögonen, rubbad sömn, allmänt bakis... Okej Pappa jag ska börja ta åt mig av de du säger.. ska lugna mig..

jag som skulle sova..

Jag kom hem idag kl sex för att jag satt kvar i skolan o skrev nån sketen årsredovisning i ungt företagande.. kan de låta tristare...
Iaf jag käkade en spartansk sallad, med knappt några ingredienser... sen tog jag ett välförtjänt bad, ett bad utan att behöva känna:  - Shit!, Katia du har nu 9 min att skölja ur håret, hoppa i kläderna och slänga på lite make innan du ska vidare...

Så jag njöt av de fridfulla lugnet, o lyckades somna i badet, det är ju livsfarligt,, man kan drunkna i sömnen men jag hade fastnat med huvudet på kanten så de va nog ingen fara där... när jag väl kom upp bestämde jag mig för att försöka sova vidare... kl var nu runt halv nio..

Jag gick in på svt's webb tv iom att alla filmer o serrier jag har, har jag sett 100 ggr om.. jag satte på den nya serien Stockholm, den var rätt bra.. nu sitter jag här o skulle ju ligga o sova för att ta igen lite beautysleep..hrrmf.. ska göra ett nytt försök.. andra knaprar ju piller för att f åsömn, de ska då inte behövas för min del!

image358

yes äntligen..

..börjar skolans inlämningar avta o på måndag hoppas jag vara klar med allt, vad gör man sen, 2 veckor bara glida... skönt :)

Igår var de sista Impuls innan sommaren, och det gick riktigt bra, sjukt kul var de, massa dans och Queff &Mekkanix gjorde suveränt ifrån sig, samma sak med Theovilmer o jocke, kändes riktigt värt att dom fick köra i slutet av kvällen istället för bara i bröjan, för de gick lysande och dnasgolvet var i gung konstant!

Efter Impuls gick vi  o köpte folköl mer än så behövdes inte till den redan stabila fyllan man hade arbetat på hela kvällen, sen gick vi till bågen oh spelade Flingo.. kul grejer ! sen gick vi till donken och vilmer o theo fick spontant flöde av att vilja sminka sig när dom fick syn på min mascara, .. kvällen ledde vidare med dessa fagra män i rouge och långa ögonfransar.. vi bestämde oss för att sova hos Vilmer, men jag kände att jag var tvungenatt banga ur för jag skulle be mamma lämna tillbaka mickarna innan tolv dagen efter...

bilder om kvällen kommer soooon


förresten nu har jag gjort de jag sa innan till verklighet, spanara efter ny lägenhet på nätet , är medlem i alla dom här bostadsköerna och har jobbat in en del ködagar nu... chillar nånstanns runt 500 st.. anmälde mig till en lägenhet på högbergsgatan.. en 4:a.. msåte isf hitta några att bo med... vore kul som fan!

.. det kanske är dax snart

att styra ihop sina saker och flytta.... jag är mer än sugen

...nattbadet

jag kommer inte ihåg att kylan var outhärdig om den nu var de.. de ser inte ut att ha vart så kallt på bilderna..
Hanna agerad fotograf, de blev mest en hel del tits and ass, bilder så jag har nu sollat bort dom värsta close-up:sen...

det var kallare ovanför vattnet än under... jobbar upp värmen..

image353


BT langade första doppet, han dök i .. det var inte ens en meter djupt..
 


Jag skulle nu lyckas ta mig i vattnet igen, för att vi skulle få en bild där jag såg ut att tycka det var snuskigt varmt i vattnet...jag ville inte i igen.


han puttade i mig..

..jag fick som plåster på såret låna jackan, jag vart nöjd med min insats o klädde på mig o tog en cab.. kvällen var inte slut än

skivaaan!

oojojj, folk blev utskickade, hemskickade, men vi dansade loss o hade kul de händer bara en gång i livet, surt som attan att vakterna betedde sig som svin.. men man kan inte hänga läpp för de, jag hade sjukt kul, helvild kväll, kunde inte göra annat än vara glad!


image344



.. de lider mot sitt slut

I fredags så var jag linn o sofia på peace and love förfesten på Mosebacke de var riktigt bra, o kul, blev dock en aning för full rätt mycket för full.. vi såg Dorlene Love, Veronica Maggio och Hoffmaestro & Chraa sen vet jag inte.. tyvärr missade vi Micke vi skulle träffas där men hade glömt att jag hade jhans nr tills jag på hemvägen fick ett sms...

Jaja vi ska väl styra en fika eller något när han kommer till sthlm igen, trevlig prick de där!

och lördag var det stress mode 110%.. men det gick riktigt bra, kvällen och natten var lång men kändes som allt gick förbi på en timme... tiden går snabbt när man har roligt villl ja lova!

Jag tog mig ett nattbad på vägen hem, med BT och Oskar, de var najs.. eller njaa väldigt kallt men kul!

Sen skulle vi hem till alex o bassse, men iom att dom bara har en nyckel o alex låg hemma stendeckad så klättrade basse upp till fjärde våningen, fattar ni hur sjukt de va, tänk om killen hade ramlat.. han bankade på fel fönster och räkade väcka en vettskrämd granne kl 04.00 som säkert undrade om han drömde eller om de verkligen stod en kille utanför hans fönster på 4:e våningen.. sen fortsatte drickandet in på morgonens tider...


fredagen i bilder



grymt

ska beräta mycket om helgen, den var GRYM!!!!

tills dess får ni lyssna in veronica maggio - 17 år som jag by the way såg live i fredags, jävligt bra


oh my..

jag håller på att slakta mig själv av stress, efter nästa vecka ska jag fan inte ta på mig något event - projekt på ett tag, nu har jag fått feber och håller på att svimma sakta.. sov 2 timmar inatt, men overall den här måndaen har man inte sovit så mycket.. men jag måste göra engelskan plus samhälls uppsatserna plus designa nya planscher för impuls.. o för att inte tala om skivan jag styr... jag kommer kolappsa!!



lite mer koloni

här ska det grillas i sommar, de kan ni ta o skriva upp!
Mamma har ju som sagt en liten kolonilott på årsta sidan vid årsta viken, riktigt skönt ställe de där!

lilla huset o bror

image330



aj då 7 års olycka

vem fan bestämde att när en spegel krajjar så betyder det 7 års olycka, eller att det är farligt att gå på a brunnar eller att K-brunnar står för tur i kärlek? va världen är full av skrock.. som man tyvärr tror på ibland.. man vågar ju inte ta riskerna.

olyckligtvis så fastnade jag i en sladd igår.. sladden ledde till min lampa som rasade ner på golvet och drog med sig en spegl som stod under... jahapp de är bara å äta upp dom där 7 åren man har framför sig av olycka.. eller de  blir 14 år pajjade en spegel för nån månad sen också. attans


image328

arrå ett av mina spontana masterpieces

senare samma söndag

efter midddagen i kolonin så skjutsade bror min in mig till mariatorget där jag träffade basse och alex.. sen kom även lilla linn.. vi rörde oss upp på söders höjder i montelius, köpte med oss lite folköl och smuttade lite rosevin in på dom sena timmarna, det var riktigt najs!

provade några av mina coola funktioner på kameran....




image326

Waaaazzzzzaaa!

I söndags firade jag o min familj mamma som fyllde år förra veckan.. vi har lite problem att få alla familjemedlemmar att medverka vid sånna här middagar därav konstanta förseningar vid födelsedags firande.

Det var najs iaf bortsett från dom dramatiska disskusionerna som hölls om boende lägenhetr vem som ska bo vart o hela fadderuttan... vi spelade taboo iaf det är riktigt kul.. Ni vet när man får ett kort med ett ord som man ska förklara för sin medspelare utan att nämna själva ordet och ord som relateras till ordet...



Moby's nya

Markus introducerade moby's nya album förra helgen..  vid namn Last night

smakprov.. med Disco Lies
 

kär-lek-er-na

image318

den är bra... alldels för bra

original eller cover?

COVER... Madcon - Beggin'

 

ORIGINAL... Franki Valli - Beggin'


gårdagen

friday? snaps? melander? - ja melanders o två flarrer vin fick de bli... vi var alla lite små trötta o blev så småningom inte så sugna på utgång tan mer spontan kväll.. men det slutade med att vi skingrades och jag o alex hookade upp med linn vid södra för att gå hem til henne o fyllekäka! de satt riktigt fint... haha sen kommer vi till dresscoden vid sängdags..


Jag - Linn har du en t'shirt man kan sova i?
Linn- Öhmm ska kolla.. tror typ inte de
.. rotar lite i garderoben och finner något helt annat..
Linn - KATIA! du måste sätta på dig den här snäääällla!!
Jag kikar på det lilla tygstycket hon håller i handen som verkar likna en gymnastik trikå.... varför inte..?

aa de blev gymnastik trikå , pyjamasfest och en rulle som vi alla kallde gristjejen... just för att d ehandlade om en tjej som unfortunately hade gristryne.. vem kommer på en sån story?



image315
trikån var rolig och förbannat tajt, ett tag trodde jag brösten skulle tryckas in i ryggen... inte så konstigt iom att senast limpan använde den var hon 10 år..


friday

Idag är det fredag min herrskap!
 VI styr båten mot fridays för att zippa på några drinkar och fira My som fyllde 20 igår, sen ska vi vidare, vart det bär då har vi ingen marsipaning om so far!

har nyss lackat naglar i den somriga chockrosa, diggar de stenhårt... har även gjort en grej som kommer underlätta livet lite... iom att jag har sån beslutsångest när jag klär på mig, tog jag nu några pics så jag kan bläddra igenom outfits på datan o bara slänga på den.. rätt smart hoppas systemet fungerar som tänkt


sol på dan - ses på stan

..

nu är det på tok för mycket på en o samma gång, snacka om att ha tagit vatten över huvudet...

bag in boxen försvann....

Ja, skivan i tisdags var nog superkul.. jag måste be om ursäkt för min dåliga insats av det jag lovade.. "dansa klackarn av mig".. det blev mer av en "du-är-alldeles-för-full-för-att-få-vara-kvar-här-är-din-jacka...kväll"
Sånna där snefyllor måste ju också få vara med i bilden lite då o då synd bara att dom är hel lönlösa...

innan jag var helt inne i dimman..temat för kvällen var B
som i Baabyboo, blind. brat, blodig och bankrånare



wohooooo skivor hela dagen hela tiden när som helst

Imorn är det mirris skiva - tema B o jag ska dansa klackarna av mig hela natten, på onsdag är det Klubb Impuls och på Torsdag är det My som bastar festliga 20 år :D sen är det ju fre-lör konstanta festprisse dagarna  what to do, what to do.. man får ta en släng av fester nu i slutspurten av plugget..



train in vain

The clash - train in vain... thumps up


dagen efter..

image294

My och jag gick ut  i årsta, tog med oss filtar och lite käk och diskuterade en massa flams med solen i ansiktet
sen kom Alex o linn
image295       image296

mössan på!

Vi som kände att vi nu var över 14 år orkade inte röra oss mot tanto utan här skulle det bärsas på riktigt - Medis - uteservering!!

vi drog till Murasaki och mördade snaps (snaps är jättemysigt) med ... ANDRA SIDAN ÄR NI KLARA!?
 
Vi tog hem vinsten alla gånger, de satt fint!

Iom att det här är ett japanskt ställe så var jag illa tvungen att fråga va dom mystiska flaskorna högst upp i barhyllan var för något...

bartender - Det är Saki
Jag - najs, är det gott? hur många procent är det?
bartender - Absolut inget jag rekomenderar, det är 14%
Jag - hur äckligt kan det vara, är det i i kräk nivå?
bartender - aaa typ

I samma ögonblick kommer Färms polare in - Markus...
Han - tja, allt bra?
Jag -hej, det är bara bra, shit du måste testa Saki, riktigt gott!
(jag har precis fått en shot tequila i ett saki glas)

nån saki och några minuter senare

Markus - fyfan i helvetet du kan ju inte tycka Saki är gott, det smakar helvete!
 
Hoppsan.. vad vet jag, aldrig provat :)

image293







okej jag ska inte ljuga.. när vi väl vart snusk fulla på  tequilan och ölen så traskade vi förbi tanto för att hooka alla andra... men efter 15 min började de regna så då vart det hemgång..


En tisdag i bofils...

 vi chillade, vi gled, vi njöt av sol sol och mera sol!




MÖSSPÅTAGNING

..... bilder kommer snart, jag blev sjukt irriiterad på min data så jag går till my o tar mig an några glas vin, ciao

RSS 2.0