Jag har fått skrivspasmer ikväll

  • Sen min bartender experience i lördags så kände jag att jag borde dela med mig av min egen påhittade drink som vart oväntat god! Som några av oss vet har jag en talang att få alkohol med lite yoggiyalla och diverse ingredienser att smaka super !

    Så här är receptet på min drink som jag nog faktiskt härmed döper till Katkoto!

    KATKOTO!
  • 4cl Vodka
  • partysoda (konsums egna typ)
  • limesoda (limesprite)
  • tranbärsjuice koncentrerat
  •  3 st pressade limeklyftor

Lägg en del is i ett drinkglas, pressa därefter i limesaften och släng i klyftorna i glaset.
Häll därefter i lite partysoda och sen fyll upp resten med limesprite, tillsätt tranbärsjuice koncentrat.
Ta den snyggaste drinkpinnen du har o blanda om!
- Nu har du mig i handen!

image43

VICE

 I helgen ska det festas rejält, det är VICE fest på Clustret vid söder mälarstarnd, var o hämtade biljetter idag, vår allas  kända My cool killen Adam Tensta kommer! Och jag anar riktigt mumsiga män, mycket alkohol o glatt humör, det är något jag ska ta med mig.. hem.. iaf männen :)


image42

SOOLEN


Ok, nu har jag spanat på resor varje dag sen ja... efter sommaren och man är bra sugen på att ta ett flyg till la Mejico med linn, sofia o Mirri men de lär inte bli av förrens måndag den 11 feb. förmodligen..
Är riktigt taggad på att träffa los americanos som ska dit samtidigt som jag lärde känna sist jag var i Mexico, älskar stället, folket, stämningen  o den sköna värmen som bara smeker!! Lovely!



Lite bilder från Mexico 2006




Idag impuls shoppade jag ännu mer, så nu har det gått 3 dagar och jag har aldrig någonsin i hela mitt liv köpt så mycket för så lite pengar :D

allt detta fick jag för dryga 900:-
2 linnen  - Monki
1 klänning - Monki
1 jacka - Monki
1 par ascoola lila spandex tights  - Monki
1 häftig  jeans jacka/tröja/kavaj - Weekday
1 par spandex tights svarta - Weekday
1 turkos bikini - Weekday
1 par jeans - WESC
1 par jeans - Weekday
1 par skor - H&M
1 par solglasögon - H&M
1 satin jacka - Monki

De va ingen dyrbar shopping de men man fick mycket för pengarna! :D

En weekend - 2 jobb och 6 fyllor

DAG 1
Nu ska jag allt beskriva helgen i järvsö..
allt började med den årliga resan till Järvsö med treor o tvåor pfrån vår skola (Kärrtorp).
I torsdags packade vi bärsen, hoppade på bussen och blev packade av våra bärs ::)
Jag själv blev inte alls packad, jag blev riktigt jävla dyngraksfull och deckade dom sista 20 min på bussresan. Väl framme fick Alexander lyfta av mig från bussen och vi intog vår stuga, nr 5.  Här bodde vi 12 st  vilka var: Zacke, Cilla, Petra, Gurra, Matthias, Joel, Mirri, Alexandra, Erik, Jim, Ville och jag själv. Bra gäng kan jag lova! jag tror vi började jobba på en annan nivå igen efter nån timme. Den första dagen var mitt medvetande inte på topp så ni får ursäkta om det uppstår fel beskrivningar. Vi gick till stuga 13 - storstugan och festade till det rejält (juste vi bastade innan  rikigt bra skit! ) Iaf i stuga 13 var det på tok för många men det var bara kul, tyvärr uppstod det xxxx antal bråk mellan dom manliga typerna lite överallt i stugbyn, trist... Dagen efter hade blåtira och svullen näsa blivit lite av en trend..

Aja hur som höger kommer jag inte ihåg så mycket mer än att jag på något vis kom hem och gick o la mig o sov i soffan brevid vår allas vän Ville,  där jag blev totalt medvetslös, för vad jag fått berättat är att samtliga i vår stuga hade fest  när jag sov på soffan mitt i festen.

DAG 2

vi vaknade runt 10 av solen, många bestämde sig för att åka skidor men vi andra sket totalt i denna ide. Vi gick istället ut och tog gåsen ner till pizzan, väl framme njöt vi av något annat än nudlar - pizza,stekta som vi var hade vi skuma disskusioner och många missförstånd (jag stod för missförstånden) ena av samtalsämnena var om vad erik o ville brukade göra för pranks i grundskolan, Ville läste Ljusdals nytt vilket var en absolut ICKE rekommenderad tidning. Sen gick vi hemåt o satte oss och spelade nintendo 64 och sen var det til att basta. Därnäst började festligheterna igen, det roliga den här kvällen var att folk var så fascinerade av vårt enormt grymma ljudsystem (tacka mig o erik för de) att dom fick för sig att vi skulle stå för festen men som vi vet så var det inte safe o starta fest när det är 200 ungdomar på ett o samma ställe och alla vill in. Så vi sket i dom, och dunkade vidare på våra beats.. helt plötsligt hade det bildats en stor kö utanför vår dörr, det var osannolikt, vi bad dom att gå men vi fick med våld rycka till oss dörren för att kunna stänga den.. Senare gick vi återigen till stuga 13 och även stuga 17 och festade till det  men ikväll var folk tilltaggade till MAX och festen i stuga 13 var galen. vi dansade på borden och det var människor överallt, men när musiksystemet sen la ner så börjades så stördes inte den ultimata stämningen utan nån satte igång den gamla vanliga: BIRA, BIRA, BIRA - BÄRS BÄRS BÄRS runt 18ggr sen var de stuga 17 som var stand in! Den stugan har jag inte så mycket minne av förrutom at vi satt i bastun ett tag. Sen var det väl hemgång tror jag, kommer inte ihåg hur  men jag erik o jim bestämde oss för att gå hem, runt kl 04.. tror ja? Hemma var de lite folk´som chilla, ville hade återigen deckat på soffan med en massa pasta på tröjan, och då menar jag en handfull med pasta, så jag var tvungen att lägga dom innanför hans kallingar.. vi gick upp på övervåningen oh kollade på Family Guy,  senare vaknade ville och jag sa att jag tror han har pasta i brallan och han tittade bara mystiskt på mig o fatta inte va jag mena för han hade ingen pasta i byxorna, Så jag bad onom o känna efter, Jo visst där låg en hel portion pasta som inge sätt o framförallt som Ville intehade känt... vi kollade vidar på family guy men helt plötsligt dog laptopen och då otippat som det var hookade jag och erik upp, men de va najs.


DAG 3
min hemgång - alla andras näst sista dag!
Jag skulle hem och jobba som bartender åt en tjej som fyllde 25 på mitt förra jobb  (melanders fisk på skeppsbrokajen) jag var hemma i stockholm igen kl 17 och kl 18 åkte jag för att jobba på hennes fest! Som förövrigt var riktigt lyckat, de var livemusik, bra tryck, sjukligt Gooooood mat och folk dricksade på totala 500:- på mina 5 timmar.  Vid 2 tiden hade jag joinat  resten av gästerna och kände att det var dax för mig att gå hem då mitt jobb var gjort, och jaginte alls var sugen på fler drinkar eller ännu mer fulla människor.J ag somnade inte förrens 7 på morgonen i Järvsö samma dag och ville bara gå hem o lägga mig.
Jag tackade för mig o gick hem med mycket mer bartender erfarenhet än innan.
Och ja.. i morse vaknade jag kl 9 och åkte direkt till jobbet på Lagerhaus. det var riktigt segt och jag var helt efterbliven. Nu är jag hemma och har insett att jag i Järvsö råkat pajja min bas högtalare, fan  juste min mp3 är också sönder men men nu är kl åtta och jag måste nog gå o lägga mig... god natt fellow readers! bilder kommer

dax för update

Hola ladies and gents!

nur har jag inte alls varit aktiv på väldigt väldigt länge, but I'm back.
Imorn är det den stora dagen.. JÄRSVÖ bär av :D Årliga resan till järvsö med när oc kära skolhomies tar sin plats över helgen, så nu går jag runt o packar lite grejer, men är sjukt osugen på att packa faktiskt - tröttnat på de!
Snackade med Linn nyss, vi pratade om när vi ska dra till mexico o att det går en resa till venezuela på fredag som var nere i.. hör o häpna svenska folket.. : 1999:- för 3 veckor i karibiska solen, sugen?

Men men tills dess blir de iaf 3 dagar fullkastrull i järvsö! nu får jag iaf lite tid att använda mina superhäftiga termobraller :) här kommer lite nytta o nöje!..


SM3c klassen

RSS 2.0