it's just two dope boys in a cadillac

aa idag visade sig den sköna solen återiigen!

Man blir varm av sweeet summer lovin', å imorn är det valborg och mösspåtagning jisses va festligt!
Det blir till att dra till Snaps kl 14 för hela högen, sen får vi se vart de bär av mot kvällskvisten...

idag hade jag hft pistolen i högsta hugg o skulle sätta upp Impuls affischer men sorry Lina, det fanns ingenstanns på söder där man kunde avfyra häftpistolen, skulle dragit med mig tejp istället, jag får fixa det imorn innan plugget.. aa eller inte iom att jag börjar kl 08, jag styrd e imorn hur som höger :)

nu ska jga pimpla i mig mina b-vitaminer  hörs o synes bröllop i nynäs!!

HAHA TACK OSKAR! the manly grisar

 THE METH MINUTE 39

 



it's him and I - Aquemini

det vankas sovdags, slänger in en gammal outkastare innan!

Outkast - Aquemini



ja gott folk

Jag hade planerat in en hel vit helg, för kropp o hälsa plus att jag jobbade... men icke det svartnade totalt..
Ackurat..

Det blev en hel del häng på Mosebacke, fredagen slutade hemma hos Chemmo jag viktor chemmo o alex körde kockduellen 4 på morgonen, det va grejer de! Jag spetsade min o viktors pasta med en gnutta gin och lite slatte bärs för att liva upp aromen!

Igår däremot vart det en hel runda på söder, mosebacke - Balthazar - debaser.. var smockfullt - movitz- 7-eleven :)
När vi gled vidare från mosebake i lördags gjorde jag det vi alla kvinnor vill göra!
Jag lyckades få till den ultimata vurpan i den stora Mosebacke entre' trappan, inte lyckades jag bara med det utan jag lyckades också tajma in mig så att när alla drog sig från mose.. så tog jag täten med min vurpa. ni som inte medverkade under kvällen missade en riktig show!

Idag var en riktigt trevlig bakissunday.. först var jag på jobbet vilket var slappare än slappt, vi stod o hängde i kassan och blåste såpbubblor :) Sen åkte jag in till medis och hookade upp med resten av töserna, för att käka lite på Melanders uteservering... jag insåg att jag nog vill jobba lite i år igen på melanders i juli nån gång kankse bara för känslan!


 


Kockduellen
team1                team 2



      

Nice

Jag och Linn på väg till Danmark förra året i maj, nu är det snart dax igen!
Eller hur blev det skulle danski drängs komma hit?



image259


Tryo - Serre moi
den tackar vi Viktor för!


IMPULS

Ikväll kör vi igen, sista tisdagen nu folks!


image258

Shoesday

Japp då har man varit official 19åring i 2 dagar, sista året i tonåren.

Idag tog jag ett ryck och joggade runt årstaviken, förra året vid samma tid blev det en hel del rundor runt viken, och en kväll när jag var ute och traskade så kände jag en mystisk doft, den var svag men kom närmare, iom att jag har ett briljant luktsinne satte jag fingret på det.. - Braj!, det luktar braj...
ju längre fram på vägen jag kom desto starkare blev gräset, där framme satt då 40 åriga random män och delade en spliff, jahapp jag som trodde att man bara rökte officiellt i alla länder förrutom just sveariket.

Hur som höger så kände jag samma lukt idag när jag strosade på södersidan vid vattnet, jag stannade till lite tog in lukten o vände mig om, och på bryggan satt en kille, lite äldre än mig och drack lite kaffe och rökte en splirre, de har börjat rökas rejält i sthlm, eller?

rynka?.... minnesförlust?

Nämen vad är det här Katia?...
 alla känner igen scenariot att man glömt bort någons födelsedag eller att nån glömmern ens egen.. men jag har nu råkat ut för det ultimata!!
Tatatata...

Jag glömde bort min egen födelsedag!
Imorn... eller snarare om cirkus 2 timmar blir jag 19 år alltså 228 månader eller ungefär 6935 dagar gammal...
Och jag kom på mig själv med att kolla schemat på jobbet idag att det var dne 20/4... jag tyckte datumet påminnde om något sen såg jag 21/4...hmm. shit jag fyller år imorn :O?!

summering:
- snart 19 år, 
- har inte ägt ett enda id-kort i hela sitt liv (postens fel, fan ta dom)
- är nu för cool för 18 år ställen men för töntig för 20+ ställena(livet är hårt & 19 måste vara den sämsta åldern)
- har absolut inga minnes celler kvar i kroppen.. eller dom har snarare slutat tillverkas för länge sen...
hur i all sinn dar ska jag bli som gammal?
-får inte längre gå till tandläkaren gratis....(fick ett brev för nån månad sen)
-börjar skolan kl 08 på min egna självaste födelsedag..


+ jag är ett år närmare linn o my.... jobbar på att komma upp i samma ålder & snart är jag där!
+ har varit i 22 länder vilket betyder att jag snittat mer än ett land per år.. bra där vilket i sin tu betyder att om jag fortsätter så här så kommer jag ha varit i drygt 70 länder när jag är 60, det är riktigt bra isf
+ jag slutar skolan snart wooohoooo...

Tot: 6 st minus och 3 st plus varav 3 av 3 plus var helt värdelösa..




 
image255


...Började min laidbacka stil med kepsen bak o fram redan i barnsben

småtrött

.. aa har jobbat idag, så är lite halvdaskit seeg.. sitter och lyssnar på massvis med skön musik och slumrar förmodligen snart..

nää jag vill nog bada  istället, shit vad jag badar mycket, inte konstigt att indien brännan försvann på stört...åååh  på tal o bränna .. gjorde nån macka o satte mig på balkongen idag, de va riktigt sweet summerlovin' väder!!

                                  
      Andre 3000 & norah Jones - Take off your cool




Jag funderar på att starta med en veckans låt, eller ska man kankse dra till med dagens?
 dagens skull iof gå skep rätt åt helvete iom att inte ens skriver här varje dag - de blir veckans!

gårdagen

Igår  var jag sofia o limpan hos Chemmo.. (Alexander).. och firade hans födelsedag med dom gamla vanliga männen :)
Sen bar det ut mot stockholms nattliv.. vilket är ett rätt kasst utbud, men det är klart de funkar.. vi skulle in på Fellows och när vakten ska släppa in hela "sällskapet" så märker han att Alex är alldeles för rund om fötterna, och det kan jag intyga iom att han inte kunde uttala sitt eget efternamn.. aa så vi gick vidare.. de fick bli gamla stan efter många om o men,  det kändes lite som att vi var lite överallt hela kvällen...

btw så hookade Viktor och Sofia upp, helt otippat, men grymt!  jag försökte få kort på de men jag var tillräckligt full för att ta kort med blixten på i en glasruta, så den bilden var inte så mycket att hänga på väggen..





ähh de får räcka for now... lyckad kväll var de iaf jag hade kul :)

pillrade lite i itunes programmet och såg att...

.. ..MIA - Paper planes chillar på 25 mest spelade listan, satte på play, och arrå visst fungerar den fortfarande




all right back in fridays

Idag var den bästa dagen på riktigt länge, jag och danne hade vattenkrig på skolgården, sen lekte vi alla jättemyket lyssnade på mysig reggae och åt glass! Sen klädde vi ut oss i teaterns gamla kläder... det kändes som man var 10 år igen - lovely!

sen begav jag mig hemåt o fick träffa min bror som var förbi, ser honom inte så ofta nu när han inte bor hemma längre, så de va najs :)

image229








image228

foton o sånt

igår pratade jag med min fotolärare Renato, han o jag har inte kommit bra överens i huvudtaget, men nu när jag avfärdat honom för jag stör mig på honom så har han börjat kommunicera med en igen. Som igår så sa han:
Katia jag tror på du dig har mycket jävlar anamma i dig, du är en strong tjej - Visa de på lektionerna!

Shit i helvetet va skönt de är när en lärare är uppmuntrande, jag trodde han hatade mig nått så in i.. men icke, han gillar mig bara jag gör lite action :)

Igår var jag på skiva, det var riktigt skoj... allt som allt mycket random hångel för många, det är lite kul ändå att kärrtorp inte sträcker sig utanför skolan om dom inte måste, utan att incest är något man hyllar i skolan, sjukt.. men kul!

Det vart otroligt mycket dans med alla möjliga - alla var så glada, ja gillare !
Runt 3 vart vi tvugna att promenera hemåt för allt hade slutat gå, så jag viktor, gurra, matte oh hannes strosade hem från djurgården... jag och hannes var helt inne på att sno en trampbåt och trampa över till slussen, men vi insåg snabbt att dne antagligen var fastkedjad vid stranden och att vi var för fulla... Senare hamnade vi på trafiket och där babblade Jonis på om sina kvinnohistorier hit å dit, han är en rolig filur..

Hemma var man runt 5 och 5 timmar senare var det grakom prov , osoft men de gick an!




äsch

 jag vill inte sova.. det var tråkigt att bara ligga ner i sängen, sjukt trist om jag ska vara ärlig, har samtidigt en hel del som jag egentligen borde lagt min slappa tid på, men aa det får vi ta en annan gång..kanske..

mitt rum är en mess, rejäl mess.. har inte tid att fixa de.. faaaack

Imorn ska jag iaf på skiva med sago tema, då återstår frågan på vad skjuttsingen (antagligen helt fel stavat)man ska vara utklädd till..förslag är mer än välkommna!

tänk om..

man ska inte tänka för mycket, överanalysera.. de är helt i onödan, antingen får du reda på sånt du inte ville veta av eller så bygger du ett större o större frågetecken.....


Nu ska jag nog sova det blir tidigt ikväll, skulle gått på skiva men jag gik upp 6 imorse för att fixa banderollen till vår skiva och ska upp 8 imorn o sen på skiva imorn, god natt gott folk :) 

f

Det blir rätt mycket fest bilder på den här bloggen, men aaa en bild säger mer än tusen ord, right!?

Vi satt hemma hos fia och käkade middag, iom att hennes päron för närvarande är i Las vegas och gamblar för fulla muggar. Fias mamma sa att vif ick följa med när vi är 21 och ragga på rika män på golfbanorna...låter snasky men ja skämt å sido..

Efter middagen lyfte vi våra bakdelar mot gamla stan, vi var taggade till maximum  och de var inte för att vi skulle till 90's som vi för övrigt inte ens ville til utan för att vi var på allmänt bra humör!
Väl där möts man av en hel drös av 2:or i skolan... inge fel med dom men man börjar nästan känna sig lite gammal och de blir nog inte så mycket mer 90's på ett tag framöver, hade jävligt kul dock, vi hängde mest med Daniela homies :)





va?

Bläddrade nyss i min kalender, och upptäckte en namnsdag... Styrbjörn var namnet, Vem FAN heter Styrbjörn?
Pärnone måste vart på kanelen när den stackars ungen fick ett namn.

MEDIEKOOOOM prov imorn o jag sitter fortfarande med boken i handen  utan att fatta ett skvatt.. det tog 5 timmar för alex att ta sig igenom texten och det har tagit en vecka för mig att ens öppna boken, hur ska detta gå?

Kopparfärger?

Idag var det skola, fotolektionen inledde dne här onsdagen, inte så kul... Min fotolärare Renato - en konstig typ. Var en anning arg på mig för att jag kom nån minut sent(han är helt överdriven med att komma i tid)  sen vart han ännu surare när jag inte hade tagit några nya bilder, men ääh de där kan jag fixa nån dag på egen han d med min egna kamera. Tänk er själva, kl var 9 på morgonen de var snö ute och jag kom hem sent inatt, hur sugen är man då på att gå ut och fota?

Dagen gled vidare med årets Talangjakt, den var faktikst över förväntingarna grym, jag blev riktigt stolt över att se så många grymma talanger i plugget, helt sjukt va duktiga alla var på att skaka rumpa, köra locking sjunga o hela de köret. Good shit!

Kl tio i sju skjutsade My mig till Globen, det är nämligen så att min käre vän Daniela varit hårmodell för Maria Nila och nu behövde dom några till så Daniela frågade om jag, Lina & Mirri ville ställa upp. vi kom dit och dom fick berätta vad dom ville göra för frisyr och vad vi själva verkligen inte skulle vilja ha det. Dom ska klippa upp mitt hår lite och lägga in koppartoner, vi får se hur det artar sig. Men dom ville inte ändra så mycket för dom tyckte jag hade väldigt lång o bra hår, vilket jag är glad över för jag ville inte heller ändra så mycket.
På lördag ska vi dit igen och bli klippta och på söndag ska vi vara hårmodeller på Rival för Maria Nila. Det blir catwalk, styling och hela köret.
Jäklar vad nervöst, tänk om man skulle ramla?! Aja det ska bli riktigt skoj iallafall!

Tisdag

Igår slog vi till med Klubb Impuls igen, det blev riktigt lyckat för att vara en random tisdag :)
VI har pratat med eventansvarige Phil om framtiden, hhöhö.. och han vill ha kvar oss över sommaren, så nu har vi lite o stå i, men dte är kul. Sen fick vi även lite dj erbjudande av några sugna dj's. Det går bara uppåt och jag & Lina kan inte vara annat  än glada!


Men innan klubben igår var jag en sväng förbi Ringen, blev stoppad av en kille från greenpeace som ville sno nån minut av mig men jag sa att jag hade brådis men han lyckades ändå flirta in sig.  Efter en stund var jag med på att  ge den där 50 lappen i månaden som ändå kan göra lite nytta - de kan de lätt vara värt. Man kan se det som att man råkar spilla ut en öl i månaden, de är samma pengar.. Greenpeace mannen var riktigt trevlig och det hela slutade med att vi kramades och jag gick därifrån med ett stolt "Jag-har-gjort-en-god-gärning-smilet"

image204
Jag och syster yster på Impuls

bakis söndag

Ingen sömn men skulle jobba iaf, kom en hav timme sent, de var det värt.
När jag v'äl kom hem ringde My och ville ut o köra bil, jag var lätt på!
vi skulle skjutsa lina(my's lille syster) och hämta alex på vägen. Jag shotgunade, offcourse :)

Vi åkte runt på söder i 100 varv o åkte lite vilse och fel men det var lungt, sen hämtade vi fia och åkte till skeppsholmen, tog en cigg och åkte vidare, när jga kom hem mådde jag illa och ville mest sova!



image203

Nä, som ni ser är bakis tillståndet aldrig något snyggt tillstånd

Lörday

Japp, jag var o slet lite på jobbet, det var rätt kul för dom hade något jippo i centrumet. Det handlade om inredning, 3 olika lag tävlade om att inreda ett rum på 5 timmar och vardera fick 25 000:- att handla för i centrumet.. elller "shoppingstaden" som det kallas these days. Sen auktionerades rummen ut för välgörenhet, om jag kommer ihåg rätt.

Jag och Ida, (en tjej på jobbet) var som vanligt bakis och pratade om gårdagens bravader hela dagen, hon var å andra sidan 10 ggr så trött som jag för hon hade kommit hem 8 på morgonen.. partyanimaaal, höhö skämt å sido.

aja hur som höger så vankades det festligheter på Kolingsborg den här kvällen - det var "Vänner & Bekanta".
Vi började med några öl på Wollmars och sen festade vi till det vid Gula gången, det var en live spelning , jag kommer inte ihåg vad dom hette men dom var sjukt häftiga,dom var runt 10 pers på scen och alla hade masker och vapen och låtsades skjuta i publiken, skulle ha kunnat vara en terrorist attack,men nää vi hade tur!

Kool Borg





fredagen tog slut halv ett...

I fredags, dracks det några enstaka kalla öl hos Linn innnan vi begav oss till Bonden för att hooka upp med lub homisen. Jag och Lina fick öl och nån cool drink av Louie. Vi gillar honom han är mysig o trevlig!
Sen gick jag in i dimman helt och hållet, jag var alldeles för rund om fötterna den här fredaegn...lite tragiskt måste jag erkänna men aa sånt händer ibland.

Efter Indien har jag absolut noll koll på hur mycket jag ska dricka för jag har inte riktigt fått tillbaka min vanliga aptit sen jag fick feber dom sista dagarna där nere.

 
skit ful(l) bild på poster uppsättning på fyllan för Impuls.

       

Jajamensan snart såå

Igår var jag inne igen och spanade på olika surfresor men jagvet vilken jag ska ta.... jag drar till Costa rica i vinter på egen hand och ska ta mig an deras vågor!, sen drar jag mig förmodligen vidare neråt i sydamerika eller så hookar jag upp med mina vänner från staterna i Mexico, det tar vi de som de kommer!

Så det blir en del jobbande för min del i höst - cashflowen är alltid najs, plus att jag får jobba kvar på Lagerhaus!
 Jag har insett att jag är verkligen inte född för sveriges klimat, jag borde ha blivit född i sydamerika där jag egentligen hör hemma!

image183

seeeg fotolektion

Ännu en gång en tidig morgon med foto, slappa som vi är orkar vi oss inte ut på morgonkvisten för att averka några bilder...
Här är iaf några från när jag orkat fota

image182



Allright folks, Indien i korthet


Det var najs helt enkelt!
Jag ska berätta om resan snarast, men just nu orkar jag inte sitta här längre, jag ska nog ta ett bad









snart sommar..?

lite spontan grillning i slutet av sommaren 2007... den sommaren var inte känd för sin skinande sol och torka utan snarare virdrigt regn... men visst såg man solen!

image161

                 

i skuggan av

Idag  gick jag till globen efter plugget, köpte en massa onödigt skit som jag köper  these days, som en massa hud lotion av olika funktioner, färger och lukter sen tänkte jag köpa lite underkläder, måste säga att utbudet av globens underkläder söööög. Jag har faktiskt insett att underkläder är nog det jag kommer lägga ännu mer pengar på, för H&M och alla dom borde hålla sig till att endast gör kläder o inte under.. kläder..Jag har kommit fram till att det får fortsättas med inköp av dom najsare. visst dom är en anning dyrare men mycket najsare  och är snyggare.

Sen bestämde jag mig för att vandra hemåt istället för att ta tvärbananen, för idag var det sweet summerlovin' sunshine :)



image160

RSS 2.0