nu jävlar

INDIEN eller blir det MEXICO?

Jag måste iväg nu, få känna värme & sol och slippa allt som har med plugg jobb mm o göra med.
På måndag hoppas jag att man är borta!

Btw så kan alla boka in den 25 mars på lovet för då har jag och Lina styrt upp klubb på Söder!
Va där eller va en fyrkant!


ONSDAGEN beskrivet i bilder

At Kolingsborg ACE <3 STASH



image109


...alkohol de nya vattnet?

Ja ni, hur mycket dricks det inte these days? Min käre vän Ville har slutat snusa, så istället så "feströker" han bara på helgerna när han är wasted, men jag och Ville kom fram till att vi typ är fulla varje dag så de där med feströka går sakta men säkert över till heltid, men som man brukar säga livet är en fest ;)



 tog lite bilder till fotolektionen dom va najs

Min sportlovsvecka har hittills sätt ut på detta vis:
Förra helgen var jag mest full, så vi skiter i den..

MÅNDAG:
Jag jobbade och vi hade fått en ointressant fet vattenläcka i affären så det var mycket meck, sen var jag hemma och käkade middag med min familj for once, för min syrra var i stan. allmänt tråk

TISDAG: Jag jobbade till sju sen drog man hem tog en dusch och hoppade i nya kläder för att sen gå o bärsa en del på Viking med nära och kära! det var riktigt mys! Jag förlorade sju kr på spelautomat, mycket nämnvärt... Ville skulle lära mig spela men de sket sig, jag tar skulden för de!

ONSDAG: Juste det var igår, jag var sjukt äckligt trött när jag vaknade och mörkte att helvete, jag är cp förkyld igen... jag gick o la mig igen o sov en hel del. Sen åkte jag till Lina och styrde uppp projektarbetet, så idag (torsdag) ska vi till Bonden och ta en öl med event ansvariga engelsmannen Phil :)
Sen åkte jag hem och tog det lite lugn , hade vid de här laget fått huvudvärk och frossa men ut skulle man för det var ACE<3 STASH, VI drog till Göta Ark och drog en del öl, Sofia var med, tillbaka från sjukhuset efter operation: Blindtarm...coolare än så blir det inte. Väl på Kolingsborg där festen ägde rum var det riktigt röj aa de va en lyckad kväll helt enkelt, förutom att jag på hemvägen beställde en hamburgare i en chorre när min buss skulle komma om 6 min... min buss kom 30 sek senare så jag fick ingen burgare och gick back 40 spänn...klantigt

TORSDAG: Vaknade 8 imorse o sen direkt till jobbet, jag låter som en haschpundare som inte gjort annat än druckit Whiskey och rökt hela sitt liv. Men de är najs...hrmf
Fick gå tidigare från jobbet för jag mådde inte bra, är täppt och allmänt sjuk, så slutade 14 ist för 17 de va iaf najs på riktigt snart blir det  Bonde´n bar .....vi hörs

mvh... jag när jag jobbar på toppen
image117

Jag är tillbaka...

Okej folks, min data fungerar igen! Hallelulja, klarar mig inte utan musiken!
Hur som höger klagar miná vänner på att jag suger balle på att uppdatera den här bloggen, så sorry men jag har fan dåligt med tid... streeeeeeesshat, jaja äöverlever bör man annars dör man de va iof rätt självklarat men över till något annat :)

Som festligheter!
I fredags var  vi på Beckhmans fest, det var riktigt skoj och riktigt BILLIGT! En riktgt tankad fylla för lite över hunkan...Sen gick vi till spyan de var också najs...det var premiär för mig och fia Men de va inget extravagant där inne, random klubb, najs musik :) Sen tappade Fia sin mobil, och började ragga på några män utanför sleven, jag var fett lack (anledning är censur) så jag ville bara hem och dom här männen trodde verkligen vi skulle hem o sexa, men icke sa nicke det var inte n¨ågra jag tyckte va värda att hänge i granen...SÅ vi tog vår taxi och jag satt och predikade om hur lack jag var och Fia var exakt sådär att hon håller med en när man behöver det.. ni vet!

Här är lite bilder


                        image101


jahapp..

där dog min data, en nära vän jag sannerligen inte glömmer... nu sitter man och häckar vid pappas rätt sega data och saknar musiken.. vi får se om min pc överlever, Crille ska se vad han kan göra  så än så länge får ni nöja er med halvtrista inlägg utan några bilder :)

Idag tvättar jag, det var alldeles för mycket tvätt så mamma vägrade tvätta mina kläder.. de förstår jag iom att jag överfyllde 2 stora IKEA bags.

Jaja mer av intresse blir nog inte tillgängligt på ett tag om inte min data får nytt liv...för den här burken orkar jag inte sitta vid. Ikväll ska jag träna med Gul

Klart slut, varulvs tjut!

idag

Jag har köpt en ny kamera... en Canon ixus 70, riktigt bra grejer så nu tänkte jag gå ut och fota till min fotolektion.. jag ligger lite efter med uppgifterna. Men nu har jag brainstormat o precis tagit en uppfriskande dusch så nu ska jag ut och göra mästerverk!

Visar masterpiceen lite senare, kärlek under och bravader... im out :)


kom o tänka på..

kom o tänka på sarah min kära barndomsvän som har flyttat till Helsingborg, hon är en av världens snällaste och har varit med om mycket, hon är en sån vän som alltid kommer va med en trots att vi inte bor nära varandra, var i helsingborg för ..ja va blir det nu... 4 månader sen kanske, det var riktigt kul :9
trots att jag blev väldigt förbannad på en viss man, Jag hade lust att kasta en stekpanna i huvudet på honom för att sen proppa hela hans käft full med koskit... men det gjorde jag inte, de fanns ingen koskit så jag bad honom att
- DRA ÅT HELVETE!!!!!

såhär i efterhand ångrar jag att jag inte hade en  stekpanna i högsta hugg! somliga gör mycket mer skada än nytta hos folk som står mig nära och det gör att man kokar över av ilska!

Hur som helst var vi på efterfest hos Sarahs granne och han hade ett sjukt uppstyrt DJ-bord :)

image97

Little saturday... onsdagen den 13;e

Ohojaja  i onsdags skulle det festas till, målet var Democrazy på Snaps men  vårt slutgiltiga mål blev Cafet
Kvällen var mysig och mustig:) Jag och ville hade en trevlig konversation utanför snaps... VI låtsades komma från hmm uppe i norrland någonstans och att vi var här i STockholm för att se en livespelning med Lasse stefans, vi skröt om att vårt uteliv.. alltså the one and only klubben Paradise där vi bodde var bra mkt grymmare än sthlms uteliv... vet inte om det var så många som trodde oss men men
 
Jag är trött på att jobba, jag gillar mitt jobb som bara den, men nää det blir för mycket these days.. pjuuuu suck o stön
 Ville jag och Klefan på Snaps

image93
 THumps up
image94

Full o glad... cafet
image95
ALltid lika glada på kvällstid

image96

Spelning

I fredags var jag oh Lina på Debaser och såg Hoffmaestro & Chraa, brorsan fixade in oss på en höger, mennnigen var att vi skulle snacka till oss Hoffe o comp att spela hos oss på... Hemligt... iom att det är brorsans polare så tänkte vi att det skulle fixa sig, men det blev mest väldigt mycket dricka , dans och mycket skoj :)
Hälsade på alla brorsans polare och vi dansade oss blöta i folkmassan. Tyvärr träffade jag mannen i mitt liv... brorsans polare.. dödligt het!
Jag är trött och har varit slutkörd i nån vecka nu så ni få som läser den här bloggeliton frå ursäkta att jag är så kass på att uppdatera den... Jag ska nog ta en semester så fort de här kommande lovet är överannars tar min kropp självmord..
Igår köpte jag en ny mobil som jag hoppas få imorron det är en sonyericsson .. kommer inte ihåg va den hette men den va najs iaf ;)

Här är lite bilder från fredagen'

tog en öl på Viking innan



 

image88

image89

Lina, storebror Crille och den heta mannen John
image90

Crille och John
image91

Jag
image92

skitseg fotolektion..

Tog några bilder på Alexandra för några lektioner sen, uppgiften var närmast hjärtat  :)


        

strö jobben

Kom o tänka på när jag jobbade på Melanders på skeppsbrokajen i somras, nu är det stängd för säsongen, men ibland har dom jag jobbade med stora privatfester o här kommer jag in i bilden... Jag får agera bartender vilket är jäkligt kul speciellt nu när jag kommit underfund med att desto fullare gästerna blir desto snyggare blir jag fi deras ögon då rullar storkovs-dricksen in :)

En av de ljuva kvällarna !

Min chefs polare, Min barhomie Niklas (Arnold) och min chef Helene
image80

Runda former, heta färger och snygga män

Idag var det dax för söndag och jag och min storesyster Bella skulle gå på möbelmässan som hon lovat, De va riktigt najs faktiskt eller iaf att kolla på utställningarna fårn alla olika designskolor världen över.
Dom andra salarna var mest fyllda med massa soffor såg ut som en MIO katalog.. trist.
Men när man kollade på skolornas utsällningar så var det så mycket fantasi och färg, och herre Jisses vad mycket heta MÄN! Sådär avslappnat heta män som bara är så säkra så man blir helt osäker o vet inte riktigt vad man ska göra... it's lovely :)

Riktigt häftiga grejer http://www.designboom.com/eng/
     
image72               image75



image74

Bak i dagarna..

Kom hem från My runt halv tre inatt. Jag, mirri, limpan och My kollade på film o snackade skit... när jag kom hem såg jag att pappa somnat i sin fåtölj vid tv:n..

- Hej Pappa
- Hrrmmmf, tjena gumman, öhm hur va de hos My, ehhm du ska du ha en semla? jag har köpt semlor...
- Pappa, kl är halv 3 på natten jag tänkte sova, de va najs hos My, go natt..
- Oj shit va tiden går undan... så du ska inte ha nån semla ?

De va en liten  inblick i min kulturkrock till familj... Mamma från Danmark och Pappa från Kroatien men vi bor i Sverige. Ni kan ju tänka er.. När jag var liten så var vi alltid en massa ungar som lekte ute på gården här utanför, och kl 18 skulle alla barnen äta middag.
Men jag var kvar och käkade sand eller va man nu gjorde, eftersom hemma hos mig åt man middag runt kl 22-23... My berättade att hon va lite avis på mig som fick vara kvar o äta sand o leka när dom andra var tvugna o joina familjen...
Så tack mamma o pappa för att jag fick äta sand hur länge jag ville :)

    

image79
       

?

imorn ska jag o min syster på möbelmässan - för jag ska ju bli inredningsarkitekt är de tänkt


image69

Rund om fötterna - när lär man sig att avrunda innan?

Igår va en bra dag, jag fick en massa gjort på dagen för jag sket i plugget, köpte lite kläder o skor o grejer o hämtade studentskive biljetterna ( SÄG TILL OM NI SKA HA DOM KOSTAR 100:-)

Senare drog vi oss till FIa o drog en hel del av den välkända drycken ÖL, de  vart riktigt najs till slut och helt plötsligt var det riktigt mycket folk, men då kom Leos Rasande Mamma ne r och alla var tvugna att avlägsna sig, olyckligtvis...Men fulla o glada som vi var traskade vi mot dom mer festtäta trakterna, also known as Södermalm!

Då gick vi på fest som nån tjej i 2:an hade, jag var full o festen var najs, de vart mycket vilda danser, mycket sitta på Alex axlar i slå i huvet i taket och oväntat nog slutade det i mycket Harry Potter look-a-like. Jag själv HATAR Harry Potter och hade jag kunnat hade jag tagit hans fula bågar och brutit dom på mitten och sen hade jag kört in hans fula stav i en mal-maskin!  Men ovetande om Harry Potter och den lite små korkade personen man är när man är lite på luren (är inte fullt så intelligent annars heller, den hobbyn delar jag med alexandra) så snappade jag upp ett namn, och sa att jag kunde vara Magrid i Harry Potter, Men det visade sig vara ett totalt nerköp iom att han var en fetknopp som inte alls hette Magrid utan Hagrid.

Harry visar sin sliskpinne

image68


Sen käkade vi på Donken i skanstull och sen vandrade man över till Erik och.. kommer inte ihåg så mycket.men jag kollade iaf på ett avsnitt Weeds sen slocknade jag. Idag gick vi o käkade pizza på nån restaurang, sen gled vi hem til erik igen o där har man nu hängt fram till 19 snåret, nu ska jag ner till my o kolla på film med mirri och limpan o klart Myran själv!
 /Ha de, I'm out!

Jag vet..

Jag ska fixa så att bakgrunden bakom inläggen ska vara vit men  jag har inte orkat lägga manken till!

Oh Juste jag fick besked från Folksam igår att de jag blev rånad på I Barca kommer jag att få 2193:- för... rätt dåligt tänkte jag när jag läste brevet.. som fortsatte..

- " Din ersättning blir då  693 kr då självrisken på 1500:- är avdragen från beloppet"
Woho... 693 kr det kan man ju faktiskt verkligen INTE få en ny digitalkamera, mobil, nyklar, pass och väska för !!

Men sen stod det även köper du nya prylar inom 6 månader betalar vi mellanskillnaderna från va vi värderat dom för till nypriset, vilket innebär att dom till exempel värdesatte min mobil för 1000:- iom ålder så om jag köper en ny för cirkus 2500:- så betalar dom 1500 :- så allt pappers tjafs kanske var lönt tillslut :D


De jag skulle komma till va att jag ska invesetera i nya mobil o kamera nu när jag har cashflow och då kommer det strömma in bilder här !
Några  bilder från min goda Canon på Skatecampet i Malmö



Grymma Candy  från Holland  trixar i Stapelbäddsparken!

still rollin' sick...

Aaa förkylningen sitter kvar, men jag gick till pugget iaf, vilket visade sig vara helt i onödan, jag åt lunch och sen somnade jag på skolbänken sen försökte vi styra upp ung företagande men mjaa...

Sen tog jag ett välförtjänt bad :)   Imorn är det en FRI-DAG, vi alla älskar dne speciella dagn trots att den kommer var sjunde dag året runt livet ut... Vi ska iaf till Fia (eller Beda som hon kallar sig själv :)) imorn hon har inflyttningsfest i nån lokal i närheten av dit hon flyttat, hon har nu blivit en official förorts gangster då hon rört sina möbler mot Bagarmossen! Men vi gillare :D

Funtar på att köpa ett stort pack med toa papper i present vi snackar en sån där pall med cirkus 100 rullar, så slipper hon oroa sig för att behöva torka sig i arslet med diverse andra föremål..


Snackade med bror min igår när vi chillade hos Lina, han ska nämligen försöka fixa så hans polare kan ställa upp på en spelning hos oss på vår klubb vilka det är som vi syftar på som ska spela kan jag än så länge tyvärr inte yttra mig om men hold on more to come.. soon :)

 Min kära bror

image61

bara trött

Min trötthet har fortfarande inte återhämtat sig men dne är nog på god väg, som en bonus vaknade jag i morse och hade skitont i halsen och hostade hela dagen.. så jag sket i den one and only lektionen jag hade idag och sov till halv 2..
 
Kl 16 träffade jag Lina inne i stan och vi gick på cafe 60 för att förberedda oss inför mötet med klubben Hemma Hos!
Väl på Hemma Hos träffade vi  dom ansvariga killarna eller snarare männen, dom var riktigt trevliga men lite småkaxiga, lokalen var riktigt najs och jag o Lina blev verkligen taggade :D
Men dom vill ha skit mycket i baren... 30 000:- på en kväll, men dom bad os komma förbi nu i helgen och "dricka sprit o festa" så vi fick se hur dom annordnade sina helger, de ska bli kul, då  tänkte vi även  prutta ner intäkten i baren ;)

Hemma Hos innan renovering nu är det riktigt snyggt!
image60

värmen ...?

Idag åkte mamma till Thailand med min morbror och hans dotters familj... Jag själv sitter hemma i hopp om att dne här jäkla Mexico resan ska gå ner i pris men det händer inte mycket just nu.. Kom o tänka på Curtis, en kille jag träffade i Mexico sist jag var där, blev lite smått förälskad i den där kanadensaren.. vi hade riktigt kul :)

Kikade på några av mina miljontals bilder och hittade några på Curtis the man 
image78

image77

hemska måndag

Idag var en riktigt trött dag!
Jag slumrade till när jag kollade på några gamla entourage avsnitt igår runt 18:30 men vaknade igen kl halv ett för att min pappa tyckte jag skulle stänga av datan innan jag gick o la mig, sen kunde jag inte somna om... sov nån fjuttig timme... och i med att helgen har varit rätt vild ocgh sömntimmarna har legat på minus så är man fortfarande rätt ringrostig. Extra hårt var det att börja plugget kl 08.05... vilken jävla tid att börja på varför inte bara kl prick 8?
aja kom iaf  en halvtimme sent så..

VICE i lördags var riktigt skoj :) det dansades, bjöds på gratis bärs o cider tyvärr fanns det endast cider biljetter när jag kom, dom smakade som en fjortis luktar... kemikaliska frukter.. men dom slank ner iaf !!
Sen dunkade Adam Tensta några enstaka låtar, de vart grymt tryck... HEla kvällen kändes väldigt kort på något sätt..Runt 3 snåret..kanske.. drog vi hem till Erik och a resten har jag inte så bra minne av men de va kul iaf :)

lite bilder från förkröka hos erik samt från VICE




Fredagsfylla

Igår tänkte jag till en början att jag skulle ta en fredag hemma o skriva min uppsats som ska vara på 6 sidor och inlämnad på söndag , och jag inte ens börjat med skiten... men det blev trots allt utgång iaf :)

Mennningen var att vi först skulle dra till neu och kolla på Dj Medhi eller hur han stavas. ´Men sen var jag med mina kära vänner som taggade en till max så jag åkte med dom till gamla och rätt uttjatade 90's. Taxituren dit var riktigt skoj! vi beställde en taxi för 6 st och fick en limousine, jag  haffade shotgun och försökte styra upp bra musik iom att chauffören satt o kollade på tv4 på sin lilla lcd skärm, men radion funkade inte, men till min räddning  avslöjavde chaffisen att han hade en cd skiva med sig , jag blev lycklig, jag satte på skivan o såg på fodralet mot min förvåning att detta var  det bästa av Lasse Stefans, i samma sekund dånar det dansmusik i bilen! men what the fuck ! Det roligaste var väl att han körde oss fram till  den stora kön och släppte av oss framför alla  med lassestefans dunkande! Ser ni bilden framför er ...

90's var rätt kul, träffade Mackan, min granne och hela hans entourage sen bar det vidare hemm till viktor och alexander jag o linn iaf, där drack vi vidare och det var riktigt kul faktiskt! Inan var vi förbi kaotiska 7/11 på mariatorget, runt 03 då det är som mest folk, kassören var galen o lackade satan på linn för att han gav henne fel mat, men men :) dte värsta var väl at vi slockande 7 imorse och nu ska man tagga till inför VICE, Taggad men trött!

TIll och på 90's




EN bild av sin egen sort, va kan det vara ... ? 06 på morgonen hemma hos Viktor oh Chemmo mer
hemma än  vad jag var kunde inte ens ägnare åstadkomma!


RSS 2.0