klubb impuls

Mitt och Linas allt under en tid.. we loved, they loved it!
 
Vi har fått erbjudande om att köra igen, vilket vi aldrig trodde då vi bara la ner rakt av men dom ville ha tillbaka oss, dessvärre drar både jag och lina härifrån men ni kan räkna med att vi slår tillbaka hårt nästa år!

Goooglade lite på KLubb Impuls och hittade en massa gottitg!! Ett av resultaten var nån tjejs blogg:


Klubb Impuls har blivit det nya lill-lördag-hänget varannan vecka. Bonden Bar är ett litet men mysigt ställe, och med Klubb Impuls är det absolut ett värt häng. I onsdags var Mekk My Day där och spelade deras peppade up-tempo låtar som jag hoppas alla kan vid det här fallet. Like A Boy heter deras nya singel som man kan ladda ned på deras hemsida, det var just den låten dom avslutade spelningen med och folk röjde verkligen. Det var kul att se. Denniz bakom spakarna röjer alltid lika mycket, det är grymt, han peppar upp oss ännu mer och det är hur grymt som helst.
På stora lördag är det dags för Ismens releasefest på Bonden Bar. Deras nya platta Inget Kan Bli Skönt Nog släpptes för någon vecka sedan och nu är det helt enkelt dags för en releasefest för skivan. Om ni inte har något för er på lördag




 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0